Copyright

BSB SPORTS & SERVICES SRL acordă utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), la site-ul www.takanaka.ro, dar nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde, transmite în orice fel, de a altera sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor sale.

Întregul conținut al site-ului Takanaka: layout, componente grafice, imagini, fotografii, texte, programe informatice, logo-uri etc. constituie proprietatea BSB SPORTS & SERVICES SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industriala, utilizarea lor fără acordul prealabil, în scris, al BSB, atrăgând sancționarea potrivit legislației în vigoare.

TAKANAKA.RO CATERING & EVENTS este marcă înregistrată, toate drepturile aparținând BSB SPORTS & SERVICES SRL.

Este interzisă crearea de legături dinspre sau către acest site fără acordul prealabil scris al Takanaka. În situația în care există legături cu alte site-uri, Takanaka nu își asumă nicio responsabilitate în legătură cu aceste site-uri, întreaga răspundere pentru conținutul și funcționalitatea acestora aparținând administratorilor site-urilor respective.

Takanaka are dreptul de a modifica sau întrerupe, total sau parțial, funcționalitatea site-ului, precum și conținutul acestuia, fără notificare prealabilă.