Meniu 6

PUI DE PROVENCE
piept de pui cu ierburi de Provence, servit cu dressing de lămâie și salată iceberg
SALATĂ DE SOMON BLANCHE
bucăți de somon fierte, fenicul ras, fasole verde, mazăre păstăi, roșii cherry, castraveți, lămâie și mărar
QUICHE CU ARDEI ROȘU COPT
tartă cu ardei, spanac și brânză de capră
SALATĂ DE CARTOFI
cartofi, maioneză, muștar de Dijon, smântână, ceapă verde, castraveciori & chives
CAPRESSE
mozzarella bocconcini, roșii cherry, avocado, busuioc, măsline negre și ulei de măsline extra virgin
SELECȚIE DE PÂINE "Continental"
diverse tipuri de pâine servită cu porțiuni de unt individuale
CHEESE CAKE
tartă din biscuiți digestivi cu cremă de brânză, ouă, zahăr și esență de vanilie
PLATOU CU FRUCTE
selecție de fructe tropicale și de sezon (felii)

Gramaj: BUC
Portie: 8

Preț per bucată: 650 lei

+
-
adaugă în coș


Comanda minimă: 1